Pardoseli trafic

Despre noi

Accent Protrade S.R.L este o societate de import si distributie de ambalaje alimentare cu capital integral privat ce activeaza pe piata romaneasca din anul 1996 in Bucuresti.

Activitatea societatii a cunoscut o dezvoltare continua de la an la an; astfel in aprilie 2002 am deschis un punct de lucru in Constanta care deserveste clientii din zona litorala, iar din 2004 suntem distribuitor exclusiv pentru Romania al mai multor producatori europeni de ambalaje pentru alimente.

Avand un efectiv de 36 de angajati si o cultura organizationala orientata spre client, punem la dispozitie profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Pentru noi este important ca fiecare dintre clientii nostri sa fie multumit si de aceea oferim atat o gama variata de produse de calitate, la preturi atractive cat si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau propunere de imbunatatire a ofertei curente.

Clientii nostri sunt companii diverse de pe piata romaneasca, distribuitori si clienti finali, carora le oferim o larga varietate de produse de ambalat: caserole din aluminiu, PET, polistiren expandat, polipropilena, polistiren si BOPS, hartie pentru cuptor, folii din aluminiu si folii strech din PVC, produse din hartie si carton, produse din polietilena.

Ne bucuram de o reputatie foarte buna in randul clientilor si suntem convinsi ca produsele si serviciile noastre va vor multumi in totalitate.

In speranta ca oferta noastra vine in intampinarea cerintelor dumneavoastra, asteptam sa ne contactati cu incredere.

   
 

Profil firma

Nume firma:

Cod fiscal:

Tip afacere:

Persoana de contact:

Adresa:

Telefon:

Website:

Accent Protrade SRL

8327335

Distribuitor

Stanciu-Zamfir Petrica

Strada Rodiei nr. 41, sector 3, Bucuresti

0728 800 272

http://www.accentgroup.ro